Iværksættermesse i Favrskov – årets iværksætter kommune 2012

Artiklen indeholder reklamelinks

Er du iværksætter, kender du nok til de mange spørgsmål, der opstår i hverdagen om f.eks. regnskab, lovgivning, online synlighed osv. Du har højst sandsynligt også oplevet dilemmaer omkring work/life balance, strategi, budget og lignende. Som iværksætter ved du, hvor udfordrende, det er at stå for den daglige drift og samtidigt opdatere din viden og tænke langsigtet. Det er f.eks. vigtigt at holde dig opdateret indenfor online synlighed – et område, hvor ”reglerne” hele tiden forandrer sig, hvilket kan betyde ”make or break” for din virksomhed. Der er kort sagt rigtigt mange ting, du skal være opmærksom på. At drive en succesfuld virksomhed kræver en stor indsats og en fin balancegang.

Favrskovs messe – en gave til iværksættere

Har du brug for inspiration eller vejledning til din virksomhed indenfor f.eks. online synlighed? Så vil det være en rigtig god idé at tage et smut forbi Hadsten den 26. februar. Her løber en stor messe for iværksættere af stablen. Det sker i anledning af, at Favrskov kommune er kåret til årets iværksætter kommune 2012. Østjysk IværksætterCenter er arrangør af messen og leverer et spændende program og setup. Du får glæde af inspirerende stande, hvor du kan få ny viden, idéer og gode råd. Derudover får du også rig mulighed for at udbygge dit netværk. Messen fejrer iværksætteriet og sætter bla. fokus på et hold iværksættere, der har gennemført et 7 ugers iværksætterkursus i Favrskov. På messen kan du høre om deres erfaringer og resultater, og finde ud af om et iværksætterkursus eventuelt kunne være noget for dig.

Favrskov kårer årets iværksætter

Messen byder på spændende muligheder, input og indslag for både nye og garvede iværksættere. Ikke mindst bliver årets iværksætter i Favrskov kåret!

De fire nominerede til titlen som Årets Iværksætter i Favrskov er:

Joan Pank, Danbolig i Hadsten
RebelsUnion, Hinnerup
Niels Haugaard, Hammel Fjernvarme
John Nielsen, IT-virksomheden Nielco IT og OnlineSynlighed.dk

 

Bliv klogere på online synlighed

Blandt de nominerede er John Nielsen, stifteren af den succesfulde virksomhed OnlineSynlighed.dk. John Nielsen er specialist inden for området online synlighed – et absolut must for enhver virksomhed. Online synlighed er ekstremt vigtig, da de fleste kunder i dag finder frem til virksomheder online. Er du ikke synlig de rigtige steder på nettet, finder kunderne ikke frem til netop din virksomhed, og du mister omsætning. Online synlighed er altså en af de vigtigste og mest effektive marketingsmetoder og er samtidig en af de billigste løsninger inden for marketing. Du kan møde John Nielsen på messen, hvor du kan høre om hans erfaringer som iværksætter og få gode råd om online synlighed. Iværksættermessen finder sted i Kulturhus Sløjfen i Hadsten den 26. februar.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
2
3º - 1º
90%
7.61 km/h
3.75
1.76
lør
3.99
3.36
søn
3.37
2
man