Lys skaber liv i stuen

Lys skaber liv i stuen (og i tyvenes øjne)

Artiklen indeholder reklamelinks

Lys skaber liv i stuenDe innovative og luksuriøse designerlamper skaber en helt unik og levende belysning. Er du et familiemenneske der elsker at have familien samlet omkring dig? Så kan du med god grund lade de smarte designerlamper være omdrejningspunktet for de hyggelige stunder i hjemmet. Det helt unikke lysindfald fra de danske designerlamper giver en helt fortryllende og hyggelig atmosfære som indbyder til socialt samvær.

Falder dit valg på et af Le Klint’s ikoniske metallamper, sender de integrerede plisserede lampeskærme en smuk kaskade af dekorativt lys ud i rummet, som du ikke har set det før. Lad blot dine øjne hvile nænsomt på det smukke lys Le Klint’s metallamper udsender og se hvordan dette lys komplimenterer alle rum, store som små.

Klar vision

Fælles for Flemming Agger og andre kendte danske designere gennem tiden, er den samme fælles forståelse for former og lys som har revolutioneret den måde vi tænker arkitektur på i dag, især når det kommer til lamper.

Visionen har været at skabe en kontrast til den, på daværende tidspunkt, kedelig måde at tænke design i. Samtidig har man ønsket at holde fokus på hele tiden at udvikle nye måder at sprede lyset på, da blændingseffekten på i de gamle designs var for høj.

De klassiske lamper er blevet redesignet så de matcher krav og behov i det senmoderne hjem. Med andre ord er du altid sikret en autentisk og unik oplevelse med den smukke kaskade af lys som designerlamper udsender i rummet samt en tydelig reduktion i blændingen, som lamperne udsender.

Dyre designerlamper også populære hos tyve

At den stigende popularitet for designerlamper for alvor er steget ses desværre også ved de mange indbrudstyverier i de danske hjem. Det er tydeligt, at tyvene specifikt går efter de dyre designerlamper, da de har en utrolig høj markedsværdi. Derfor er de nemme at omsætte både herhjemme, men også i udlandet. Det er derfor tydeligt at designerlamper er af et globalt format som gør dem yderst eftertragtede på det internationale marked.

Louis Poulsen som blandt andet er kendt for deres rettigheder til PH-lamperne har netop indført en ny politik der gør det sværere for tyve at købe de wirer den ikoniske koglelampe hænger i. Dette betyder, at før man kan erhverve sig en ny wire til PH-lampen, skal den gamle wire afleveres, hvilket kan være problematisk for tyvene, da de som regel klipper de wirer som koglerne hænger i.

Du har naturligvis mulighed for at få dækket en eventuelt stjålet lampe ved din forsikring, men der er stadig selvrisikoen at tage hensyn til – foruden det ubehagelige faktum at en indbrudstyv har været i din hjem. Det er også muligt at installere en alarm af præventive hensyn.

Som DR Kontant dog har sat fokus på i marts 2015 er alarmen ikke en genvej til et indbrudssikkert hus – faktisk ofte tværtimod.

Programmet anbefaler at få en ekspert ud og sikre vinduer og døre som det første – og derefter kan foranstaltninger som naboværn og alarmer overvejes for at minimere indbrudsrisikoen.