Firmajulegaver

Vores bud på 5 brugbare firmajulegaver til under 1.000 kr.!

Artiklen indeholder reklamelinks

Er du i tvivl om, hvad du skal give medarbejderne i julegave? Her får du 5 bud på brugbare firmajulegaver til under 1.000 kr.

Selvom der i skrivende stund er mere end 4 måneder til juleaften, er det ikke for tidligt at begynde at tænke på julegaver til dine medarbejder. Faktisk kan det give ro i maven, hvis du allerede nu har styr på julegaven. For når først vi nærmer os december, er der meget andet end julegaven til dine medarbejder at tænke på.

Her får du vores bud på 5 gode brugbare julegaver indenfor et budget af max 1.000 kr. du kan give dine medarbejdere.

Til mændene

Flere og flere mænd (og selvfølgelig kvinder) interesserer sig for madlavning. Ikke bare frikadeller eller millionbøf, men finere madlavning der er af gastronomisk karakter. Typisk sker der det, at jo bedre man bliver til madlavning, jo bedre skal ens køkkenværktøj også være. Derfor burde du give en god kvalitetskniv til dine medarbejdere. Vores bud er en Japansk Santokukniv. Santokukniven er en kombination af den store kokkekniv og en god stor grøntsagskniv. Altså en lækker allround køkkenkniv.

Til kvinderne

De fleste kvinder (og nogle mænd) elsker selvforkælelse, hvor pleje af krop og sjæl går op i en højere enhed. Et eksklusivt spaophold, hvor man bliver modtaget som en dronning, og behandlet ligeså, er noget kvinder elsker (og igen nogle mænd). Et eksklusivt spaophold er derfor et godt valg, til dine medarbejders gaveliste. Vores bud er et spaophold til to personer. Din medarbejder kan så vælge om hun/han vil have en ven/veninde eller sin partner med.

Kvinde faar massage

Til både mænd og kvinder

Gin har aldrig været mere populært, end det er lige nu. Gin i alle former og farver toner frem på hylderne i butikkerne rundt i landet, og det giver god mening. For udover at være en forholdsvis sund drik med visse helbredende fordele, så smager den også helt fantastisk.

En god gin kan nydes ren helt uden ekstra ingredienser foruden isterninger. Men en gin kan også smage helt fantastisk, hvis den blandes rigtigt. Til ginsmagning møder man fagfolk, som fortæller historien om gin, der går helt tilbage til 1600-tallet, og din medarbejder får god viden om kvalitets gin fra hele verden, og lærer at mixe sin egen favorit drink. Det kan alt sammen blive brugbart til næste firmafest. Derfor vil vi også anbefale en ginsmagning på din medarbejders gaveliste.

Den sjove

Måske har du prøvet det før; At have hele familien og alle vennerne til stor grillaften i haven en lun sommeraften. Tante Ernas steak skal være helt og aldeles gennemstegt. Fætter Pouls steak skal stort set kun lige have lagt sig på grillen, inden den skal af igen, og hvad med alle de andre, der er inviteret? Hvordan skal deres steak steges, og hvordan kender du forskel? Det er der heldigvis råd for nu.

Med BBQ brændejernet kan du brændemærke kødet med initialer, hele navne, en hilsen som ”Jeg elsker dig”, eller hvad du nu kan finde på. For med det sjove og praktiske brændejern er der plads til hele 20 bogstaver, fordelt med 10 i to rækker. Nu er det slut med at få stjålet din steak af brormand. På gavelisten med den også.

Den alvorlige

Nogle mennesker vil egentlig helst undvære gaver. For dem betyder det mere at give end at modtage. Til dem burde det være muligt at donere deres gave væk. Mange større virksomheder, der leverer firmagaver, kan også arrangere donationer. Donation bør altid være en valgmulighed for dine medarbejder.

– Og for resten! Der skal sikkert også holdes en firmajulefrokost, så få lige den på plads i god tid også.