her er svaret paa den gode blogger

3 grunde til at virksomhedsblogge

Artiklen indeholder reklamelinks

her er svaret paa den gode bloggerDin virksomheds blog er et af de vigtigste redskaber til både at skaffe nye kunder, beskytte dit online omdømme og vise dine eksisterende kunder hvem du er i din virksomhed.

Det er med andre ord en vital del af din virksomhed. For de virksomheder der magter at bruge bloggen på den rigtige måde kan den selvstændigt holde virksomheden kørende i dårlige tider.

Vi ser her på hvad bloggen kan gøre for din virksomhed:

Nye indgange for kunder

faa svaret paa det gode blogindlaeg herHvert blogindlæg er en ny indgangsvinkel for potentielle kunder i din virksomhed. Når du bruger bloggen til ikke alene at beskrive hvad du laver, men også til at lave guides, FAQ’er og lignende til hvad du arbejder med finder de, der søger generel information om emnet også dig.

 

De finder dig ved hjælp af de organiske søgeresultater. Du betaler derfor ikke direkte for henvendelsen – ikke udover den tid, du til at starte med har investeret i at opsætte bloggen og skrive indlægget.

Derfor giver din blogging som anden søgemaskineoptimering også et bedre og bedre afkast med tiden. Du laver investeringen i tid én gang, men der bliver ved med at komme nye kunder til din virksomhed på det.

Online reputation management

Også til online reputation management er bloggen et vigtigt redskab.

Med online reputation management forsøger du at ”overdøve” dårlig omtale af din virksomhed på nettet i en erkendelse af, du ikke har mulighed for faktisk at fjerne indholdet. Hvis du bliver anklaget for ikke at yde god service i din virksomhed har du mulighed for at fortælle din side af historien på din blog.

Flere gratis værktøjer kan hjælpe dig med at finde de søgeord, din virksomhed er i fare for at blive fundet på med en negativ vinkel og som din blog således kan hjælpe med at rette op på.

Tag eventuelt kontakt til en ekspert inden for ORM for at få hjælp til at etablere de rette søgeord og sikre at din blog er tilpas synlig til at have en effekt mod den dårlige omtale.

Vis menneskerne bag virksomheden

Din blog er også et vigtigt redskab til at holde på de eksisterende kunder.

I enhver virksomhed giver det god mening at etablere en personlig forbindelse til de vigtigste kunder. Dette sikrer en bedre forståelse, et bedre samarbejde og en længere snor fra begge sider, hvis der sker fejl eller forglemmelser.

Med bloggen har du mulighed for at vise virksomheden fra en mere personlig side. Brug den til at fortælle, når nye mennesker starter i virksomheden eller når der er jubilæum. Lad de enkelte medarbejdere vise hvad de er dygtige til i form af blogindlæg inden for netop deres ekspertfelt.

Et udtryk lyder, at ”mennesker sælger til mennesker”. Det er derfor, der ofte er billeder af smilende mennesker (kvinder) på salgssider. Det samme princip gør sig gældende og du kan med din blog sikre virksomhedens fremtidige indtægter ved at vise virksomheden fra den menneskelige side.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Few Clouds
2
7º - -1º
93%
1.87 km/h
6.84
1.69
man
9.3
0.56
tirs
9.65
2.15
ons