team-building

6 gode ideer til en sjov teambuilding dag

Artiklen indeholder reklamelinks

Hvis din virksomhed har brug for at være sociale og have en teambuilding dag, så læs vores 6 gode råd til teambuilding aktiviteter her.

Det skal være fedt at gå på arbejde. Ellers er der ingen, der holder på den lange bane. Og med de ord, kan du godt begynde at tænke på, hvordan du skaber en god stemning på kontoret, giver medarbejderne mere ansvar eller frihed, og sidst, men ikke mindst, at I laver noget socialt sammen.

Det at lave noget socialt sammen som arbejdsplads har sine fordele. I lærer hinanden at kende udover arbejdspladsen, og samtidig styrker I måske hinanden i forskellige opgaver på kryds og tværs. En teambuilding dag kan derfor være en rigtig god ide, og dine medarbejdere vil garanteret synes det samme. Vi har samlet et par gode tips til, hvordan I sammensætter den helt perfekte dag uden for kontoret. I finder således noget til en actionpræget team dag eller en mere stille og rolig dag.

Escaperoom

Er kontoret eller arbejdspladsen ikke til fart over feltet, kan en rolig team-dag også sagtens være noget. Ved at tage i escaperoom får I mulighed for at samarbejde om at løse en fælles gåde. Det er altid spændende at se, hvem af jer, der er hurtigst til at finde tingene, eller hvem der kan løse gåden først.

ATV

Skal jeres team-dag bare være social og sjov, så kan ATV være en sjov mulighed. Hver deltager får sin egen ATV at køre på, efter I er blevet sat grundigt ind i, hvordan køretøjet fungerer. Herefter kan I se, hvem der er den hurtigste, og hvem der ikke kan følge med de andre. Det er en anderledes aktivitet, som er sjov for dem der elsker fart og spænding.

Klatring

Denne aktivitet er ikke til dem der lider af højdeskræk. Med klatring har I mulighed for at prøve noget nyt og anderledes, og hvis I deler jer op i hold af to og to, kan den ene klatre, mens den anden nedefra har overblik, og dermed nemmere kan forklare og guide, hvor klatreren skal bevæge sig hen.

Skydning

En lidt mere stille, men alligevel interessant aktivitet er skydning. Det kan både være bueskydning eller pistol/riffel skydning. Holdene får hver deres pistol eller bue, og så gælder det ellers om at ramme plet. Det hold der får flest point har vundet. Det er en sjov aktivitet, der udfordrer jer på mange måder.

Skattejagt

En skattejagt er ikke kun for børn. En skattejagt kræver nemlig en god portion tålmodighed, når I ikke kan finde vej og en god omgang hjerneaktivitet, så I kan finde frem til skatten ved hjælp af ledetråde. Her kan I virkelig få lov at samarbejde og kommunikere om at nå målet først.

Middag og ginsmagning

ginglaske og ginHvis virksomheden er til gin, så er ginsmagning også en mulighed. Måske er ginsmagning ikke helt en teambuilding aktivitet, men ikke desto mindre kan det være en hyggelig måde at ses med kontoret/arbejdspladsen uden for åbningstider til et socialt arrangement. Start evt. med at tage ud at spise en lækker middag, efterfulgt af en ginsmagning på en gin bar. Her har I mulighed for at få en lækker gin, og nyde en afslappet eftermiddag/aften i hyggeligt og socialt samvær. Med lidt alkohol indenbords kan det tænkes, at der kommer en løsere stemning, end I er vant til fra kontoret. Så hold evt. denne aktivitet en fredag op til weekenden.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
2
3º - 1º
90%
7.61 km/h
3.75
1.76
lør
3.99
3.36
søn
3.37
2
man