Flere og flere vælger billig opmagasinering af indboet

Artiklen indeholder reklamelinks

Har du for meget indbo og er du ikke glad for tanken om at smide ud? Eller skal du ud at rejse og vil du undgå, at alt dit indbo er rådnet, når du kommer hjem? Flere og flere danskere vælger opmagasinering i takt med at det er blevet billigere og mere tilgængeligt over hele landet. Det kan mærkes hos virksomhederne.

Flere danske virksomheder lever nu udelukkende af at tilbyde opmagasinering til såvel private som erhverv. Det betyder lavere priser for forbrugeren qua konkurrencen mellem virksomhederne og flere muligheder i forhold til lokationer, så det nu ikke blot er i de store byer, det er muligt at leje lidt ekstra, sikker lagerplads.

Samlet set betyder disse to fordele at flere og flere private også vælger at benytte sig af muligheden for billig opmagasinering rundt omkring i landet.

Interessen kan klart mærkes hos Boxdepotet, der tilbyder opmagasinering i Hadsten syd for Aarhus, Horsens og Otterup nær Odense. Her er der kommet klart flere til i løbet af de seneste år og kundeklientellet er meget varieret.

Opmagasinering er nemlig løsningen på en del problemstillinger. Mange kunder skal eksempelvis ud at rejse i længere tid og ønsker ikke at lade deres indbo stå ubeskyttet hen, hvor både indbrudstyve og mug kan gøre deres indtog. Her kan et låst rum i et lager med videoovervågning og ingen fugt være løsningen.

Ligeledes benytter ældre mennesker, der skal på plejehjem, muligheden for at beholde deres ejendele selvom de ikke har plads til dem hvor de skal hen. De lejer slet og ret plads hos lageret og opmagasinerer deres mest skattede ejendele i stedet for at smide dem ud eller belemre familiemedlemmer.

Ligeledes personer der flytter fra den ene til den anden bolig, folk der flytter sammen og ikke har plads til alle begge personers møbler og folk der simpelthen er kommet til lige at købe en sofa eller en stol for meget. Det hele er set før.

Hos Boxdepotet er opfattelsen, at behovet for billig opmagasinering altid har været der – det har blot ikke altid været lige muligt, da opmagasinering for blot et par år siden fortrinsvis var en mulighed i de større byer. Dette har i dag ændret sig til gode for forbrugeren.

Sikre omstændigheder lokker

For mange trækker især de meget sikre omstændigheder ved opmagasinering meget. Opmagasinering giver mulighed for med ro i sindet at lade selv ens skattede ejendele opbevare andetsteds.

Alle større virksomheder i Danmark tilbyder blandt andet:

Videoovervågning 24/7 både udenfor og indenfor hallen med opkobling til vagtselskab, hvis der skulle ske noget
Meget lav luftfugtighed således at møbler ikke bliver ødelagt ved længere tids opmagasinering (i modsætning til mange danske hjem)
Brandsikre lokaler, så selv påsatte brande ikke vil sprede sig

Derudover har brugeren af opmagasinering adgang til lageret hele døgnet rundt og kan typisk også enten gratis eller for en meget lav pris låne en trailer til at fragte tingene til og fra lageret.

Priser for opmagasinering starter i forstæderne til de store byer for cirka 15 kroner per kvadratmeter. Med i prisen er der lås, nøgle og forhold beskrevet som herover.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Few Clouds
2
7º - -1º
93%
1.87 km/h
6.84
1.69
man
9.3
0.56
tirs
9.65
2.15
ons