Flyt fra centrum og spar en formue

Artiklen indeholder reklamelinks

Er du virksomhedsejer i Aarhus, kender du alt de tårnhøje priser på udlejning af erhvervslokaler i byen. De gigantiske huslejer på erhvervslokaler i Aarhus centrum dræner i den grad budgettet hos de lokale iværksættere og mindre firmaet.

Men nu er der godt nyt, hvis du er på udkig efter udlejning af erhvervslokaler af høj kvalitet til en lav pris!

Flere og flere iværksættere og små virksomheder fra Aarhus har fundet ud af, hvordan de kan spare en formue på de månedlige huslejeomkostninger.

Billig udlejning af erhvervslokaler i Favrskov

Mange virksomheder i Aarhus har fået øjnene op for, at udlejningen af erhvervslokaler i nabokommunen, Favrskov, er markant billigere end i Aarhus. Med adresse i Favrskov, kan din virksomhed altså spare enorme beløb hver måned.

Den billige pris på udlejning af erhvervslokaler i Favrskov, kan frigive betydelige økonomiske ressourcer til din virksomhed. Ressourcer, der kan bruges på vigtige områder, som salg og marketing, produktudvikling, HR med mere. Dermed kan en flytning til Favrskov virkeligt være med til at udvikle din virksomhed og øge indtjeningen.

Blandt andet derfor, har flere og flere iværksættere og firmaer valgt at leje erhvervslokaler i Favrskov. Men der er faktisk også mange andre gode grunde til at flytte til erhvervslokaler i Favrskov, i stedet for i Aarhus.

Erhvervslokaler i inspirerende omgivelser – tæt på Aarhus

I Favrskov finder du udlejning af lækre erhvervslokale i spændende kontorejendomme. Erhvervslokalerne er af en høj kvalitet, og kontorhusene byder på alle nødvendige faciliteter.

Erhvervslokalerne i Favrskovs kontorhuse udlejes til mange forskellige typer iværksættere og mindre virksomheder. Det skaber et levende og innovativt miljø, hvor der er rig mulighed for at sparre med andre forretningsdrivende og blive inspireret i dagligdagen.

Samtidigt er Favrskov forbundet med Aarhus via motorvejen – så du kan hurtigt komme ind til byen. Motorvejen gør også, at du slipper for den tætte og stressende myldretidstrafik, der kendetegner Aarhus Centrum.

Favrskov – Iværksætter Kommune 2012

Og det er ikke den eneste årsag til, at iværksættere og mindre virksomheder valfarter til Favrskov.

Favrskov Kommune er en visionær kommune, der kræser om sit erhvervsliv. Blandt andet derfor, er byen blevet kåret til årets iværksætter kommune 2012.

Lejer du dine erhvervslokaler i Favrskov, kan du være sikker på altid at modtage professionel og effektiv service fra Favrskov Kommune.

Ledige erhvervslokaler i Favrskov

Selv om flere og flere firmaer flytter virksomheden til de lækre erhvervslokaler i den naturskønne kommune, Favrskov, er det ikke for sent for din virksomhed at hoppe med på bølgen!

Det er stadig ledige erhvervslokaler af høj kvalitet til udlejning i kommunen. Men det er dog en god idé at slå til nu, da tendensen til at flytte virksomhedsadressen til Favrskov er stærkt stigende.

Nyd godt af den billige udlejning og det inspirerende miljø

Ønsker du, som så mange andre iværksættere og virksomheder i Østjylland, at nyde godt af den billige udlejning af flotte erhvervslokaler i Favrskov? Og kunne du tænke dig at blive en del af det inspirerende erhvervsliv i byen og modtage en super kommunal service?

Så spring ud i det, og kontakt Favrskov Kommune!

Kommunen kan fortælle mere om de mange muligheder for iværksættere og virksomheder i Favrskov og vejlede dig i forhold til flytningen af din virksomhed. Samtidigt kan Favrskov Kommune også henvise dig til byens forskellige kontorfællesskaber og hjælpe dig til at finde de helt rigtige erhvervslokaler til netop din virksomhed.

Så kan du også nyde godt af de mange fordele, der er ved de billige erhvervslokaler i Danmarks førende iværksætter kommune!

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
19
21º - 17º
84%
7.95 km/h
16.88
13.53
fre
16.88
11.38
lør
16.62
11.74
søn