Forholdet mellem tandlæge og patient

Forholdet mellem tandlæge og patient

Artiklen indeholder reklamelinks

Forholdet mellem tandlæge og patientDet kan godt være, at mange mennesker forbinder tandlægebesøg med noget der ikke er særlig rart. Faktisk er der mange der forbinder det med smerte og uhygge, og derfor ikke kommer der nok. Det er synd, for tandsættet er noget af det vigtigste vi har. Derfor bør man ikke undervurdere, hvor godt man skal passe på dem, da selv småting kan resultere i de tager skade.

Hos eksempelvis tandlægerne i Hadsten, bestræber man sig på at gøre din oplevelse hos tandlægen, til noget helt andet. Nemlig en hyggelig stund, hvor du som patient bliver klogere på hvordan du skal behandle dine tænder og hvad der skal gøres ved dem for, at du undgår fremtidige problemer. Tandeftersynet bør ifølge flere tandeksperter være en glæde for både patient og tandlæg, og derfor kommunikerer erfarne tandlæger meget med deres patienter, for at informere dem om hvad de foretager sig. De erfarne tandlæger ved hvor vigtigt det er for patienterme, at vide hvad der sker når tænderne behandles.

Tandlægebesøg skal være noget rart

Ideen om at tandlægebesøg kan være ubehagelige, stammer hovedsageligt fra historier fra folk, der ved hvor ondt det kan gøre, at blive boret. Nu er det heldigvis sådan, at teknologien til f.eks. at bore et hul, hele tiden bliver udviklet, og derfor ikke fungerer på samme måde i dag, som det gjorde en gang. Så den historie man har hørt fra sine forældre er forfærdelig, så er den heldigvis en ganske anden i dag.

Hos din tandlæge skal der være rart at være. Det er vigtigt man slapper af og føler sig tryg ved de tandlæger der skal behandle en, da denne tillid både kan bruges af dig selv, men også af tandlægerne, i og med behandlingen bliver nemmere. Hos erfarne tandlægerne taler tandlægen med vores patienter, og fortæller dem om hvad der sker med deres tænder, hvordan de behandles eller hvordan de bør behandles i fremtiden. Alle disse råd skal man tage med sig, så man kan slippe for problemer med tænderne i resten af livet, hvis de altså bliver fulgt.

Et besøg hos din personlige tandlæge

Mange spørger sig selv om de overhovedet har brug for en tandlæge, også selvom de kommer der jævnligt. Og dertil må svaret være et rungende ja. Tandlæger beskæftiger sig med et lille område i forhold til kroppens størrelse, og det er derfor et privilegium, at kunne modtage behandling fra folk, der virkelig er kompetente og ved hvad de har med at gøre.

Det kan være svært for de fleste mennesker at begribe, hvilke processer der sker i munden og tænderne, og derfor er det kun tandlæger, der er i stand til at sige hvad man skal gøre for, at tænderne forbliver så sunde som muligt.

Så selvom det kan virke overflødigt, så skal tænderne gerne tjekkes med jævne mellemrum, hvis man gerne vil være sikker på at have dem resten af livet.

Hos de erfarne tandlæger i Hadsten, mellem Aarhus og Randers, modtager patienterne eksempelvis professionel rådgivning og hjælp, og tandlægen er ikke længere væk end en opringning. Patienterne kan kontakte klinikken, både via telefon og klinikkens hjemmeside, og lave en aftale snarest muligt. Som tandlægeklinikkens indehaver, Jens Søndergaard siger, vi lover at modtage dig med et bredt og sundt smil, og gøre dit besøg hos tandlægen til en positiv oplevelse.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
7
7º - 6º
91%
6.33 km/h
7.99
6.14
ons
7.18
6.06
tors
6.81
3.85
fre