Gå på apoteket fra sofaen

Gå på apoteket fra sofaen

Artiklen indeholder reklamelinks

Gå på apoteket fra sofaenVi kan betale regninger, tilmelde os træning nede i fitnesscenteret og bestille dagligvarer på nettet – og nu er det også muligt at bestille apotekervarer fra sofaen med online apoteker.

Webapoteket.dk tillader deres kunder at købe håndkøbsmedicin på nettet. I længere tid har det været muligt med Osuma.dk blandt flere websites at købe dagligvarer på nettet, men adgangen til håndkøbsmedicin har her været begrænset – det er dette hul, der bliver lukket nu og tillader danskerne at bestille apotekervarer hjemme i ro og mag på sofaen.

Du har dog ikke mulighed for at bestille varer på recept hjem fra online apoteket. For dette er du stadig nødt til at tage turen ned til selve apoteket. Det er nedskrevet med lovs ord at varer på recept udelukkende kan købes hos autoriserede apoteker – og loven tillader endnu ikke at sælge disse varer fra internettet.

Nemmere adgang er nøgleordet

Nemmere adgang er hele idéen bag at tage håndkøbsmedicin online. Både travle karrieremennesker, der ikke har tid til at tage ned på apoteket om eftermiddagen og børnefamilier har nu nemmere adgang. Især én gruppe kan dog se frem til det mere end de fleste andre:

Ældre borgere, der ikke altid har en lige vej ned til apoteket for at købe deres håndkøbsmedicin, får lettet adgangen ganske markant. Disse ældre borgere har nu mulighed for med få klik bag musen at få tilsendt deres apotekervarer direkte fra nettet.

Med de nye tjenester såsom online apoteket Webapoteket.dk og Osuma er det derfor muligt at få tilsendt alle de dagligvarer inklusive håndkøbsmedicin, man for blot få år siden var nødt til at tage i både Fakta, Netto og på apoteket for at hente. Osuma har i flere år gjort det muligt for danskerne at bestille supermarkedsvarer på nettet og få disse kørt helt til døren i frysebokse – et koncept, der efter et par år har vist sig så succesfuldt, at mastodonten COOP valgte at opkøbe Osuma for fortsat køre tjenesten under samme navn.

Også andet end apotekervarer

Webapoteket.dk er ikke strengt begrænset til de håndkøbsvarer, du normalt ville købe på et apoteket. Du har også mulighed for at købe eksempelvis slankeprodukter i form af slankepiller, pleje til uren hud og noget så traditionelt som make-up. Fokus er dog på kvalitetsvarer, der også koster mere end tilsvarende i det lokale supermarked.

Det større produktsortiment er med til at gøre den nye webshop mere attraktiv for en større gruppe af kunder og begrænser derved ikke apoteket til hvad man må kalde deres traditionelle klientel.

At det hele finder sted på et online apotek har ikke blot den fordel for forbrugeren, at apoteket har åbent, når brugeren har tid. Det bliver også muligt at sammenligne priser på få sekunder, hvilket for brugeren skaber en meget gunstig situation. Webapoteket.dk forventer af samme grund at flere og flere vil bruge muligheden for at bestille deres apotekervarer online i fremtiden – både fordi det er nemt, fordi det kan lade sig gøre hele døgnet og fordi det er muligt at finde den samme vare til den billigste pris.