Nye brands hopper over tæerne på kendte mærker af sikkerhedssko

Artiklen indeholder reklamelinks

Lottoworks sikkerhedsskoAv – kender du det, at blive trådt over tæerne? Det er der nu mange kendte mærker der gør inden for sikkerhedssko.

Kendte mærker som Brynje og HKSDK bliver sparket væk fra toppen af markedet af nye brand som Lottoworks. Der er nemlig i dag stor efterspørgsel på design og det er måske netop årsagen til, at dette sker.

Sikkerhedssko er en verden for sig, men er mindst lige så vigtig en del af arbejdstøjet som bukserne og værktøjet. Før i tiden har man krævet mange kræfter og styrke i sikkerhedssko, men i dag ser denne verden lidt anderledes ud. Derfor er det måske på tide, at nye brands træder til og viser deres værd. De har nemlig rigtig meget innovativt at byde på for forbrugerne, som allerede savler over produkterne.

Originalen vs. Den nye

I dag lever danskerne efter en livsstil, hvor det gælder om at se godt ud. Det gælder både i privaten med også i de forskellige jobs rundt omkring i Danmark. Det er nemlig ikke længere nok med at tænke praktisk. Vi går meget op i detaljer og det gælder bestemt også på arbejdsmarkedet – ja selv i byggebranchen.

I gamle dage var det vigtigt at sikkerhedssko var sikre og praktiske. De var ofte tunge og bombastiske og bestemt ikke kønne at se på. Mange kendte mærker inden for sikkerhedssko er stadig som fortidens sikkerhedssko skulle være og det er ikke altid lige godt. De har ikke rykket sig meget i deres design. Forbrugerne kræver i dag noget helt andet end det, man engang gjorde og det byder nye spillere ind i kampen om pladsen i toppen af salget.

Lottoworks er et helt nyt brand, som i dag designer deres sko efter udseende. Det er stadig vigtigt at de er beskyttende og praktiske, men vigtigst af alt, så skal de være fangende og iøjnefaldende. Lottoworks har nemlig bemærket, hvad kunderne leder efter. De ønsker at gå op i deres udseende, uanset om det er i privaten eller om det er på arbejdspladsen.

Det har været gældende i rigtig mange jobs, som eksempelvis i et kontorjob, men nu er tiden endelig kommet til byggebranchen.

Moden skifter

I detailbranchen skifter moden jævnligt og det gør det også inden for arbejdstøj i dag. Derfor er det altså lige så vigtigt for sikkerhedssko brands, at være innovative og fremadtænkende. De kan altså ikke nøjes med at skabe en sikkerhedssko, som er praktisk og sikrer mod skader på arbejdspladsen.

Alt dette sætter nye standarter inde for byggebranchen, som nu også har lagt flere kvinder, end de havde, da sikkerhedsskoen i sin tid blev opfundet. Dengang var mænd ikke så forfængelige som de er i dag og det betyder også, at producenterne skal tænke i disse baner.

En sikkerhedssko i dag skal være praktisk, men den skal også have et flot ydre, som er indbydende og moderne at se på. Faktisk kan det være meget svært, at skelne mellem en sikkerhedssko fra Lottoworks og til en løbesko fra Nike. Sammenlignet har de nemlig begge smukke farver og et design der skriger efter at blive set.

Sikkerhed er det vigtigste

Selvfølgelig er sikkerheden stadig det vigtigste og derfor rummer disse nye sko på markedet også dette. De har bare den finesse udover dette, at de er super moderne i deres design.

Der findes flere forskellige typer af sikkerhedssko og der er derfor stadig et stort udvalg at vælge imellem. Fordi der er kommet så mange forskellige mennesker og blandet køn ind i byggebranchen, så er det også vigtigt, at udvalget er stort.

Sikkerhedsskoene varierer meget i pris alt efter materiale og tyngde. Tyngden har noget at gøre med, hvor meget sikkerhed den indeholder. Jo tungere en sko du finder på hylden, jo mere jern indeholder den og jo mere sikker er den, det siger måske også lidt sig selv.

Hvis eksempelvis en kvinde arbejder som maler, så er det i dag ikke ideelt at rende rundt i de tunge originale sikkerhedssko. De kan faktisk gøre arbejdet langt mere besværligt og måske endda gøre det umuligt at nå helt op i de øverste kroge i loftet. Men et let sikkerhedssko kan hun derfor bedre komme rundt og er mere fleksibel. Det er netop i disse tanker, Lottoworks har bevæget sig og har nu et stort udvalg af forskellige sko at byde på, både til mænd og kvinder.

Hvis ikke du er til farver og lir, så er der helt sikkert også en kategori for dig. At gå efter et smukt design betyder nemlig ikke nødvendigvis, at du kan lige prangende farver. Designet er stadig i top og der er stadig kræset lige så meget for detaljerne, som der er på de farverige sko.

Det er heller ikke kun farverne der tæller. Her spiller materialet nemlig også en rolle. Lottoworks er et af de nye brands, som kan tilbyde deres kunder sikkerhedssko i mange forskellige materialer. Herunder kan du eksempelvis finde sko i ruskind-, læder-, og nylonlook.

Find din personlighed

Når man skal finde den sikkerhedssko, som passer til netop dit erhverv, er det vigtigst at tænke på sikkerheden. Skoene er blevet fremstillet langt mere smukke i dag, men der er dog stadig tænkt på sikkerheden og det kan ikke nytte noget, at vælge et par lette sikkerhedssko, hvis der står i kontrakten, at de skal indebære en hvis sikkerhed.

Du kan med fordel spørge forhandleren til råds og han vil kunne vise dig det udbud han har af sikkerhedssko, der passer til dine kriterier. Herunder er det da muligt, at vælge imellem forskellige farver og mønstrer samt designs.

Nu er du klar til at gå på arbejdsmarkedet med et par sko, som du føler dig sikker i, men også godt tilpas i, fordi de udstråler den personlighed, som passer bedst til dig og den person du er. Dine kolleger vil måske endda blive misundelig på dine flotte sko og det er der bestemt ikke noget i vejen med.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
17
19º - 10º
67%
8.31 km/h
19.8
7.81
tors
15.92
10.69
fre
18.15
9.37
lør