Apoteksudsalg

Apoteksudsalg

Artiklen indeholder reklamelinks

ApoteksudsalgApoteksudsalg er et ord, som ikke bruges ofte i hverdagen – det er dog et ord, som mange stadig genkender og forstår betydningen af. Den yngre generation kan dog have svært ved, at tyde ordet – så for at få alt på det rene, så lad os da lige få slået fast, hvad ordet egentlig betyder – det kan nemlig være lidt tvetydigt til tider.

Man kan nemt komme til at tro, at et apoteksudsalg er et sted, hvor du kan finde apoteksvarer på udsalg – altså til meget lave priser, men det er ikke helt det betydningen er bag ordet apoteksudsalg. Apoteksudsalg er faktisk et sted, hvor du kan købe lægemidler og apotekervarer, som ikke kræver recept. Det er medicin som du kan købe uden at fremvise en seddel fra en læge.

Derfor kan du købe lægemidler, apotekervarer og andet medicin der ikke kræver recept i et apoteksudsalg. Eksempelvis kan du købe de nævnte ting hos Webapoteket, som er et apoteksudsalg.

Sådan fungerer et apoteksudsalg

Et apoteksudsalg fungerer ved, at det typisk er ejet af et godkendt og accepteret apotek. Det accepterede og godkendte apotek, skal være godkendt af lægemiddelstyrelsen og Sundhedsministeriet. Webapoteket er eksempelvis ikke et apotek i den forstand, men det er et apoteksudsalg. Ejerne af Webapoteket er Hadsten Apotek, og de er godkendt og accepteret – derfor er det muligt at Webapoteket eksisterer den dag i dag.

Farmaceuter og farmakonomer er desuden altid klar på at hjælpe dig, når du handler ind på webapotekets apoteksudsalg – De kontakter dig, hvis nogle af produkterne kræver yderlige behandlingsvejledning, ellers kan du finde produkt- og behandlingsbeskrivelser på hjemmesiden.

Jo, begrebet apoteksudsalg er måske nok lidt gammeldags, men det er flyttet online til de moderne apotekers webshops.