Arbejder dine medarbejder hjemme? Så skal du investere i et kontor til dem

Artiklen indeholder reklamelinks

Hvis dine medarbejdere arbejder hjemmefra, skal du måske overveje at leje et kontor til dem i et kontorfællesskab. Læs hvorfor lige her.

Kontorhoteller og kontorfællesskaber er hurtigt steget i popularitet, og flere og flere virksomheder har fået succes med disse.

Hvis du har medarbejdere der arbejder hjemme og som måske bor langt væk fra kontoret, kan du overveje et kontorfællesskab. Selvom hjemmearbejde kan være en stor fordel for enkelte medarbejdere, kan det også påvirke deres arbejdsmotivation, hvilket ikke er godt for hverken dem selv eller din virksomhed.

Derfor kan du med fordel overveje, om du bør leje et kontor i et kontorfællesskab til dem. Med et kontorfællesskab har du mulighed for at leje enkelte kontorer til dine medarbejdere. Vi har samlet et par gode grunde til, hvorfor medarbejdere der arbejder hjemme kan have gavn af et kontor i kontorfællesskab.

Slipper for lang transporttid

Har du flere medarbejdere som arbejder hjemmefra nogle dage om ugen, kan et kontorfællesskab være en løsning. I stedet for at køre hele vejen til kontoret, som måske ligger i den anden ende af landet, kan du med et kontorfællesskab stadig give din medarbejdere en følelse af at være ”på arbejde”. De behøver ikke transportere sig så langt for at være på kontoret, men slipper for at arbejde hjemme, hvor der kan være en del forstyrrelser.

Øget motivation

En medarbejder der arbejder hjemme 3-4 dage om ugen kan måske hurtigt opleve, at privatliv og arbejdsliv flyder sammen i ét. Hvis medarbejderen får mulighed for at arbejde uden for hjemmet, kan det være med til at øge motivationen. Samtidig vil medarbejderen naturligt være mindre tilbøjelig til at lave forskellige overspringshandlinger i hjemmet.

Mulighed for at holde møder

Hvis du som virksomhed har lejet et kontor i et kontorfællesskab til en eller flere af dine medarbejdere, så har de også mulighed for at afholde møder her. I stedet for, at de skal møde ind på kontoret, hver gang de har kundemøder, så kan de i stedet møde ind i et kontorfællesskab og holde mødet. Det giver desuden dig og andre i virksomheden en unik mulighed for at komme ud af de vante rammer, hvis I skal afholde møde med medarbejderen, som kan foregå i kontorfællesskabet.

Mulighed for sparring

Hjemmearbejde kan hurtigt blive ensomt, fordi der ikke er andre ”på kontoret” end en selv. Kollegaerne er derfor ikke lige ved siden af til en lille hyggesnak eller faglig sparring. Hvis du vil gøre noget godt for dine medarbejdere der arbejder hjemme, kan du overveje om et kontorfællesskab kan være løsningen. Her er der mulighed for at sidde sammen med andre virksomheder og dermed opleve liv og sparring med hinanden.

Vælg et kontorfællesskab der giver mening

Udbuddet af kontorfællesskaber er efterhånden ret stort, da tendensen bliver mere og mere populær. Derfor skal du også gøre dig en hel del overvejelser, inden du vælger et kontorfællesskab. Har du kontor i København, og din medarbejder bor i Østjylland, er der lang transporttid for vedkommende, og derfor kan et kontorfællesskab give god mening. Her kan medarbejderen ”arbejde hjemme”, men på et rigtigt kontor, i stedet for at bruge en dagsrejse på at møde ind på kontoret. Et godt sted at kigge på kontorfællesskab i Østjylland er dette kontorfællesskab i Aarhus. Her kan der både lejes enkelte kontorer eller åbne kontorer. Ydermere har du med et kontorfællesskab mulighed for at få alle faciliteter oveni leje, hvilket er en stor fordel.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
7
7º - 6º
91%
6.33 km/h
7.99
6.14
ons
7.18
6.06
tors
6.81
3.85
fre