Byder foråret på firma påskefrokost?

Artiklen indeholder reklamelinks

weekendSå blev det atter fredag, og weekenden venter lige forude. Foråret er i gang, og er du ligesom, mange andre danskere klar til at foråret bryder frem for sit skjul? Dagene bliver længere og nætterne ligeså. Vi går den positive periode i møde, og her springer blomster ud, der kommer mere kærlighed i luften og folk får mere energi. Energi som kan bruges både på arbejdet, men også i weekenderne, hvor det er nødvendigt at få koblet af, og lavet ting, du synes er sjovt.

Det er ikke nemt at følge med tiden, og hvis du ikke kan huske, hvad du fik til aftensmad i sidste uge, så er det helt forståeligt, for det er der ikke mange der kan. Dagene flyder sammen, og tiden flyver af sted, men weekenderne har vi tendens til at huske nemmere. Det skyldes den afvikling og det afbræk vi ofte tager i weekenderne, hvor der bliver tid til at lave nogle helt andre ting.

I denne artikel sætter vi fokus på weekendens opture, samt nattelivets og byturenes mange fristelser.

Weekend uden arbejde

weekend-urEr du klar til weekend, og hvad skal du lave? Bliver din weekend op eller nedtur? Det er i dag – måske har du ventet hele ugen på fredag, eller også har du glædet dig siden i morges. Fredag eftermiddag går mange tusinde danskere på weekend, og lørdag og søndag står på mange andre ting end de daglige rutiner og planer.

Hvordan bliver dit humør når vi når til fredag? Mange bliver påvirket positivt, fordi det er tid til weekend og dermed afslapning eller fest og farver. Uanset om din weekend bliver god eller mindre god, så er det altid, også når vi ikke snakker om weekend, en god idé at have ja-hatten og dermed positivitet-hatten frem.

Det er altid dejligt, at være i selskab med mennesker der er glade og tilfredse. Det kan mærkes i hverdagen, på jobbet og i hjemmet. Husk at være positiv og smil til verden. Det vil hjælpe dig meget, for når du får et smil igen, bliver din hjernen bekræftet og dermed gladere.

Det sker også, når vi kommer til weekenden. Hjernen bliver glad fordi vi kan foretage os andre ting end arbejde og stressede situationer bliver lagt på hylden.

Byens fristelser og sprit kørsel

taxiHvad er dine planer for weekenden? Skal du mødes med kollegaerne til den årlige påskefrokost i firmaet? Eller vil tiden blot vise, hvad end der skal ske? Om du er spontan eller ej, så skal weekenden være fuld af godt humør og herlige mennesker.
I nattelivet er der mange fristelser ikke kun for dig, men også for mange andre. Har du planlagt en bytur grundigt, så ved du allerede hvordan du kommer ned i byen, og hvordan du kommer hjem igen – taxaen er bestilt og du er klar til en festlig aften og nat. Er du den spontane type der finder ud af det, når du står i en kæmpe brandert, så skal du prøve at huske på dette.

  • Tag aldrig en pirattaxi, hverken i- eller hjem fra byen
  • Sørg altid for at arrangere kørsel, hvis ikke du vil betale for en taxi
  • Ring og bestil taxaen i god tid

Det er grundreglerne for, at du har dit på det rene, og at din bytur bliver gennemført uden skader og tyverier. At tage en taxi kan blive en dyr fornøjelse, alt efter hvor langt man skal selvfølgelig, men er i flere om at dele regningen bliver det en helt anden sag.

Det er langt bedre givet ud, at betale fuld pris for at blive fragtet i byen og hjem igen med en taxi – også uanset hvor langt du skal, end det er at køre spritkørsel. Bliver du stoppet med en høj promille, får du frataget kørekortet og i værste tilfælde også bilen. Har du råd til det? Vil det gå ud over dit job? Tænk dig om, før du sætter dig bag rattet i en kæmpe brandert.

Rigtig god weekend

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
2
3º - 1º
90%
7.61 km/h
3.75
1.76
lør
3.99
3.36
søn
3.37
2
man