Elektrikere jubler over håndværkerfradraget

Artiklen indeholder reklamelinks

Regeringen har for nyligt besluttet at genindføre det berømte håndværkerfradrag. Håndværkerfradraget gælder nu også hele 2013 og 2014, og det vækker jubel i de danske byer, som Hadsten – blandt andet hos elektrikerne.

Det genindførte håndværkerfradrag betyder, at du nu igen kan opnå et ekstra fradrag, når du hyrer elektrikere, eller andre håndværkere, til at foretage vedligeholdelsesarbejde eller forbedringer på din private bolig. Håndværkerfradraget gælder både til helårsboliger, samt sommerhuse og andre fritidsboliger.

Et boom i efterspørgslen blandt elektrikere

Elektrikere i mindre byer, som eksempelvis Hadsten, har igennem en længere periode mærket stor interesse for at få foretaget forbedringer af el-installationerne i hjemmene, men har samtidig også oplevet en tøven i forhold til at realisere planerne om forbedringer.

Det der har holdt de danske familier tilbage har primært været økonomien og den politiske usikkerhed. Men nu, da der er økonomisk hjælp at hente og politisk garanti for håndværkerfradraget, oplever de danske elektrikere, blandt andet i Hadsten, et kæmpe boom i efterspørgselen.

Håndværkerfradraget sætter gang i EL-forbedringer

Det nyligt vedtagne håndværkerfradrag, bliver i Hadsten, i høj grad brugt til forbedringer af el-installationer i private ejendomme.

Hadstens elektrikere er glade for denne udvikling – ikke kun på grund af den stigende mængde opgaver, men også fordi en forbedring af el-installationerne i de private boliger ikke alene betyder bedre komfort for familierne. Opdaterede el-installationer betyder også en højere grad af sikkerhed i hjemmene.

Familier i Hadsten, der har ønsket at spare på budgettet, har i længere tid udskudt de større boliginvesteringer – såsom forbedringer af hjemmets el-installationer. Dette kan spare lidt på den korte bane, men på længere sigt er det absolut en ufornuftig strategi. Forældede el-installationer kan nemlig udgøre en betydelig sikkerhedsrisiko, til fare for både familien selv og deres naboer.

Hyr en elektriker og forøg værdien på din bolig

Går du med tanker om at sælge din bolig inden for en overskuelig fremtid, er det også i denne sammenhæng altafgørende, at din boligs el-installationer er helt ”up to date”. Det kan være særdeles vanskeligt at sælge en bolig, i for eksempel Hadsten, hvis boligens el-installationer er forældede.

At få det nyeste inden for el installeret i din bolig, af en professionel elektriker, giver ikke blot tryghed og komfort i hverdagen – det forøger også værdien på din bolig og gør den betydelig lettere at sælge.

Så der er absolut mange grunde til at gribe chancen benytte dit håndværkerfradrag til el-forbedringer.

Benyt håndværkerfradraget til forbedring af el-installationer

Håndværkerfradraget er altså nu med til at sætte gang i omfattende forbedringer af el-installationerne i Hadsten og andre danske byer – til glæde for både familier og elektrikere.

Er det lang tid siden, at du har haft en elektriker til at gennemgå dine el-installationer? Så er det en rigtig god idé, at benytte forlængelsen af håndværkerfradraget til at få tjekket og forbedret el-installationerne i dit hjem – ligesom familierne i Hadsten har gjort det.

Gør som familier i Hadsten, og alle andre danske byer, og kontakt din lokale elektriker. Hos din lokale elektriker kan få du kvalificeret råd og vejledning vedrørende el-installationerne i din bolig. Din elektriker er ekspert i el-installationer, og er opdateret inden for området.

Din lokale elektriker kan professionelt gennemgå dit hjems el-installationer, trin for trin, og sikre og forbedre dem, så de bliver ”up to date”. Det giver ro og komfort i hverdagen og ikke mindst en forøget værdi på boligen.

Kontakt din lokale elektriker og hør mere om, hvordan du kan få glæde af det genindførte håndværkerfradrag.