Event til medarbejdere – ATV-safari?

Artiklen indeholder reklamelinks

Dine medarbejdere skal have det godt, for det er jo dem som er med til at gøre din virksomhed det, som den er i dag. Virksomheders største aktiv er medarbejdere, og når medarbejdere har det godt, så har virksomheden det oftest også rigtig godt. Du kan faktisk lave en test på dig selv, og spørge dig om du arbejder bedst, når du har det godt eller når du har det skidt? Svaret er enkelt – når vi mennesker har det godt, kan vi også yde mere og dermed få produceret langt mere end nogensinde før.

Med et event til din medarbejdere, kan du få dem til få føle sig bedre tilpas og samtidig øge forbindelserne internt i virksomheden – alt dette kan gøres, og det kan gøres med et event såsom ATV-safari. Hvad er et ATV-safari tænker du? Det får du svaret på herunder.

ATV-safari – en oplevelse for livet

Det handler i større og større grad om oplevelser i verden, og jo flere oplevelser vi kan få på kontoen, des bedre er det. Langt de fleste mennesker udfører denne slags oplevelser i deres fritid og når de er på ferie. Derfor er der ikke mange, der ser deres arbejde som en oplevelse – det er snarere en pligt for de fleste mennesker. Men selvom pligter skal opfyldes, kan du stadig få dine medarbejdere til at se din virksomhed som en oplevelse – og dette gøres selvfølgelig med events.

En ordentlig oplevelse er selvfølgelig en der er sjov, tidsrøvende og ikke mindst adrenalingivende. ATV-safari indeholder alle ting, og den bonus der kommer ud af det, er at dine medarbejder får et tættere knyttet bånd til hinanden – et bånd, der er vigtigt i dagligdagens udfordringer.

ATV-safari går ud på at køre rundt på en ATV (All-terrain Vehicle), altså et køretøj, der er beregnet til al slags terræn. Dette er et køretøj der er vanvittig sjovt at køre på, og når omgivelserne samtidig er udfordrende og smukke på samme tid, så lægges der op til rigtig meget sjovt fra start af. Grunden til at ATV-safari har ordet ”safari” tilknyttet, skyldes selvfølgelig, at der køres på veldefinerede baner, hvor man kører rundt igennem forskellige udfordringer og selvfølgelig forskelligt slags terræn. Det er en slags udflugt, og det er jo også lige præcis det som safari betyder.

Effekterne af et ATV-safari

At foretage sådan et medarbejder event for dine medarbejdere betyder også, at du gerne vil have dem til at føle sig tilpas, og samtidig give dem en oplevelse for livet – selvom det er mens de er på arbejde! Det er altså kraftfulde effekter, der kommer ud af et ATV-safari, som et medarbejder event – og det er effekter, der i sidste ende kan mærkes i din virksomhed som større produktivitet.

Lyder tanken for god til at være sand? Prøv selv et ATV-safari, og oplev det på egen krop først. Du bliver bidt af det første gang og advarslerne siger, at det er stærkt vanedannende. Men så længe du får en god oplevelse ud af det hver evig eneste gang, så har et ATV-safari været succesfuldt. Dernæst kan du lave et medarbejder event, hvor dine medarbejder oplever oplevelsen af et ATV-safari.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Light Snow
1
3º - 1º
93%
6.63 km/h
3.75
1.53
lør
3.99
3.36
søn
3.37
2
man