Få en tandlæge der har styr på tandeftersyn og tandbehandlinger

Få en tandlæge der har styr på tandeftersyn og tandbehandlinger

Artiklen indeholder reklamelinks

Få en tandlæge der har styr på tandeftersyn og tandbehandlingerAt man er uddannet tandlæge er ingen garanti i sig selv for, at man kan give en helt perfekt behandling. Det kommer kun med alderen og erfaringen, der følger med, når man har været tandlæge i flere årtier. Netop denne erfaring kan de hos Tandlægerne i Hadsten prale med, og det gør os til det oplagte valg, hvis du søger at fagligt forsvarligt og sikkert resultat, hver gang du skal til tandlæge i og omkring Hadsten.

De har været i gang i flere årtier og kan i dag tilbyde det bedste fra to verdener: Nye og lækre bygninger og faciliteter sammen med erfarne tandlæger, der har prøvet det hele indenfor tandkirurgi før.

De, Tandlægerne i Hadsten, har godt styr på alt det nødvendige, en moderne tandlæge skal kunne:

Tandeftersyn – Det almindelige og typisk halvårlige tandeftersyn er det, de laver mest af. Kom og find ud af, hvordan det overordnet står til med tænderne, og om der er behov for yderligere behandling eller ej. Finder de et problem, kan de altid tage en snak om mulighederne for at løse det.

Tandbehandlingerne – Mere avancerede tandbehandlinger er vores store force hos Tandlægerne i Hadsten. de har et meget bredt spektrum af redskaber og erfaring at trække på, når det kommer til de mere avancerede ydelser. Et udsnit er som herunder:

  • Kosmetiske behandlinger. At få rettet ens tænder til, at få afbleget dem (evt. fjernet gulligt overtræk fra rygning) er hvad der skal til for at få et nyt, flot og hdedt smil
  • Keramiske facader. De moderne keramiske facader er oplagt, hvor der ikke mangler megen tandsubstans. De keramiske facader er ikke typiske implantater, men blot en facade til at beskytte selve tanden, og de kan også være med til at give et flot smil.
  • Kroner og broer. De meget almindelige operationer med kroner og broer har de mange årtiers erfaring med. Få erstattet en eller flere ødelagte tænder med vores kroner og broer.
  • Implantatbehandling. Har du fået, eller skal du have, et implantat, kan de hjælpe med den dedere behandling af dette.
  • Protesebehandling- og reparation. Tandproteser kræver også en des vedligeholdelse, hvilket de hos Tandlægerne i Hadsten kan bistå med.
  • Paradentosehjælp. Er du ramt af paradentose har du desse muligheder herfra. de kan hjælpe dig dedere efter skaden er sket og paradentosen er indtruffet.

I det hele taget er de hos Tandlægerne i Hadsten en samling meget moderne tandlæger, der dækker alle de gængse grene indenfor tandkirurgi. Tag endeligt kontakt og hør om mulighederne, hvis du står med en speciel situation – og hvis ikke, kan du gå direkte dedere til tidsbestillingen og se frem til en god eftermiddag i selskab med en dygtig og erfaren tandlæge dedikeret til dit bedste og din situation.

Få sikkerhed og tryghed med erfarne tandlæger specialiseret i din situation – bestil tid hos Tandlægerne i Hadsten!

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Broken Clouds
17
21º - 17º
88%
7.43 km/h
16.88
13.53
fre
16.88
11.38
lør
16.62
11.74
søn