Få et komplet tandeftersyn, for sundhedens skyld

Få et komplet tandeftersyn, for sundhedens skyld

Artiklen indeholder reklamelinks

Få et komplet tandeftersyn, for sundhedens skyldDu bør få tjekket dine tænder en til to gange om året. Det kan være en irriterende regning at betale, men regningen kan blive langt større i fremtiden, behandler du ikke tandproblemer til at starte med. Vokser problemerne sig først større, koster en reel behandling først mange penge, og kan være indgang til sænket livskvalitet som følge af smerter.

Hos tandlægerne i Hadsten kan du få et komplet tandeftersyn et par gange om året. Med dette kan du være helt sikker på, at alle potentielle problemer med dine tænder og mund bliver opdaget, inden de når at udvikle sig til noget graverende. Du opnår en bedre livskvalitet og kan på langt sigt spare mange tusinde, mange hundrede tusinde, kroner. Alt sammen ved at gå til tandlægen en gang eller to om året nu og undgå alle problemerne.

20 minutter er alt det tager

Et tandeftersyn behøver ikke at tage mere end 20 minutter for at tjekke det hele igennem og foretage en tandrensning. Et komplet tandeftersyn fra tandlægerne kan godt tage et øjeblik mere, cirka en halv times tid samlet, men giver til gengæld også det fuldstændige resultat. De springer her ikke over, hvor gærdet er lavest, men tjekker i stedet for det hele!

Med det komplette tandeftersyn foretager de en gennemgang af dine tænder og din mund, giver dig en tandrensning og tager ofte det værste i forhold til dannelse af plak. Tandlægerne tjekker for caries (populært kaldet huller i tænderne) og udreder det, skulle du være ramt. Du kan forlade deres tandlægeklinik efter en halv times tid med et mere hvidt smil, end du kom med, og en god samvittighed!

Et komplet tandeftersyn er både anbefalelsesværdigt hvad enten man har eller ikke har haft problemer med ens tænder før. Har du, kan et tandeftersyn give dig svar på om behandlingen har været succesfuld eller om problemet er kommet op igen og derved spare dig for mange penge, er “skaden sprunget op”. Har du ikke, er du ikke immun, og tandlægernes komplette tandeftersyn er det eneste, der kan give dig ro i sjælen i forhold til dine tænder – et ubehandlet problem er lig et dyrt problem i sidste ende.

De lokale tandlæger

De lokale tandlæger er en samling erfarne tandlæger, der har sat sig for at levere den bedste tandlægeservice. Du er velkommen til både at bestille tid per mail og telefon, og du har også mulighed for altid at få en samtale nærmere end at tandeftersyn, hvis det er dét, du føler for.

De har stor interesse i og megen erfaring med bekæmpelse af tandskræk, og ser du ikke just frem til at besøge dem, tager de også hellere end gerne fat på denne frygt ved at tage en god snak om proceduren og mulighederne førend selve tandeftersynet eller eventuel behandling påbegyndes.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
2
3º - 1º
90%
7.61 km/h
3.75
1.76
lør
3.99
3.36
søn
3.37
2
man