Paaskegave til medarbejder

Idéer til påskegaver til dine medarbejdere og kunder

Artiklen indeholder reklamelinks

Vil du gerne forkæle dine medarbejdere i påsken? Find inspiration til en god påskegave, som med sikkerhed vil falde i god jord, her.

Det er blevet forår, og lige om lidt står påsken for døren. Mange ansatte holder fri i påskens helligdage og nogle holder måske endda også fri i dagene op til helligdagene. Det er derfor et rigtig godt tidspunkt at give medarbejderne en lille gave, som de kan gå på påskeferie med.

Vil du gerne forkæle dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere i påsken og samtidig sige tak for en god indsats og et godt samarbejde, er det ved at være tid til at overveje, hvad du skal give dem. Mange arbejdsgivere vælger at gå den traditionelle vej og give et påskeæg i chokolade i gave. Der er dog rigtig mange andre muligheder, hvis du gerne vil give dine medarbejdere og kunder en påskegave.

Herunder har vi samlet en række forskellige idéer til både traditionelle og alternative påskegaver, som kan give dig inspiration til, hvad du skal give dine ansatte, kunder og samarbejdspartnere i gave til påske.

Hvorfor give en påskegave til medarbejderne

Påsken er ligesom julen en højtid med helligdage, hvor mange danskere holder fri. Ligesom man forbinder julen med juletræ, julegodter og flæskesteg eller and juleaften, er påsken typisk forbundet med påskeæg, påskeliljer og påskeharer. Mange vælger desuden at fejre påsken ved at holde påskefrokost med familie og venner.

Ligesom mange virksomheder vælger at give deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en julegave, er der således også mange virksomheder, der vælger at give en påskegave. En påskegave med en lille påskehilsen er en god måde for virksomheden at vise sin taknemmelighed overfor medarbejdere, kunder og ansatte på, og viser, at virksomheden værdsætter samarbejdet.

Det kan derfor være en god idé at give dine medarbejdere og eventuelt kunder og samarbejdspartnere en påskegave, hvis du gerne vil vise, at du anerkender dem og sætter stor pris på samarbejdet. Selvom det er en lille ting kan det betyde meget, og det vil sandsynligvis vække stor glæde hos de fleste af dine medarbejdere.

5 påskegaver du kan give til dine medarbejdere5 paaskegaver til medarbejderen

Vil du gerne glæde dine medarbejdere og vise, at du værdsætter dem, kan du med fordel give dem en påskegave. Er du i tvivl om, hvad du skal give, har vi samlet en liste med påskegaver herunder.

Påskechokolade

Vil du gerne gå den traditionelle vej, kan du vælge at give dine medarbejdere påskechokolade. Det kan både være et stort påskeæg i chokolade, små chokolade påskeæg eller fyldte chokolade påskeharer. Der findes et utal af forskellige påskechokolader i vidt forskellige prisklasser, og du vil derfor helt sikkert kunne finde noget, der vil kunne glæde dine medarbejdere.

Påskepynt

Har du ikke lyst til at give dine medarbejdere noget spiseligt, men vil du stadig gerne have at påskegaven skal være relateret til påsken, kan du vælge at give dine medarbejdere noget fint påskepynt. Det kan for eksempel være påskeæg i porcelæn, som kan hænges op, en hoptimist kanin eller en Kay Bojesen kanin, som kan pynte flot i påskedagene.

Pynt til hjemmet

Vil du gerne give dine medarbejdere noget, som kan stå fremme på andre tidspunkter end blot i påsken, kan du også vælge en alternativ påskegave med pynt til hjemmet. Det kan for eksempel være en flot skål fra Royal Copenhagen eller nogle fine lysestager fra Georg Jensen, som både kan pynte på påskebordet, men som også kan stå fremme resten af året.

Påskeøl, vin eller gin

En god påskebryg hører sig til på påskebordet, og kan derfor være en god påskegave at give. Dog er det ikke alle der kan lide øl, og det er derfor vigtigt, at du kender dine medarbejdere godt, hvis du skal give denne gave. I stedet kan du også gå den mere klassiske vej og give en god flaske rød- eller hvidvin eller måske en lækker flaske gin, som medarbejderne kan nyde i påskedagene.

En flot påskebuket

Har du mange kvindelige medarbejdere, eller har du mandlige medarbejdere, som godt kan lide at få blomster, kan det være en idé at give en flot buket blomster, som kan stå og pynte på påskebordet. Vælg eventuelt en påskebuket med nogle blomster, som man typisk forbinder med påsken og foråret såsom påskeliljer eller tulipaner.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Light Snow
2
3º - 1º
90%
7.04 km/h
3.75
1.76
lør
3.99
3.36
søn
3.37
2
man