Kan vi leve af at klippe hinandens hår? Ja, det går glimrende for lokale frisører i Hammel

Kan vi leve af at klippe hinandens hår? Ja, det går glimrende for lokale frisører i Hammel

Artiklen indeholder reklamelinks

Kan vi leve af at klippe hinandens hår? Ja, det går glimrende for lokale frisører i HammelMens det for de fleste brancher verden over har set rigtigt skidt ud, grundet den finanskrise vi har haft, har en specifik branche faktisk haft det godt. Netop frisørbranchen har oplevet en særdeles stor fremgang, hvilket er ville være normalt, når der ikke er krise. Selv lokale frisører udenfor storbyerne har nydt godt af  finanskrisen, men hvorfor?

Der har i de seneste år i de fleste brancher i Europa såvel som i USA, været en finanskrise der kunne mærkes ret hårdt. Dog var der en enkelt branche, hvor det faktisk har været helt omvendt i forhold til udviklingen af denne. I netop frisørbranchen har man i løbet af de seneste år medens der har været finanskrise, formået at skabe fremgang. Det er meget få andre brancher, hvor det overhovedet i nærheden af lige så godt som frisørbranchen. Og det er noget der kan mærkes, at der har været fremgang i branchen igennem de seneste år.

F.eks. har man hos selv de lokale frisører her i Danmark oplevet, at der har været en del mere og se til i forhold til inden finanskrisen. Nogle steder har de endda været nødsaget til, at ansætte endnu flere grundet der har været så mange. Hos bla. Hairtrends.dk i Hammel, hvilket er en mindre provinsby med beliggenhed lidt nord for Aarhus har man også kunne mærke det store opsving.

Men det er over hele landet i alle størrelser og former, hvor tallene i udviklingen har set yderst positive ud.

Hos Hairtrends.dk som er en frisørsalon i Hammel vil man gerne bevare denne meget positive udvikling men frygter desværre, at i takt med finanskrisen så småt er ovre, vil det stille og roligt udligne sig.

Efterspørgslen forventes at falde i takt med, at finanskrisen aftrappes. Man har nemlig fundet ud af, at der under finanskrisen er flere, der har brug for at blive klippet. Der er utrolig mange, der er uden arbejde og som derfor søger job, hvilket et præsentabelt udseende jo hjælper på.

Ja det går ganske glimrende for frisørerne i Danmark, og ikke kun i de større byer men ligeledes også i provinsen, hvor det tidligere har været svært, at opretholde den positive udvikling. Dette er nu lykkedes og det ser fortsat ud til, at gå den rigtige vej. Eksperter forudser i hvert fald, at vi fortsat vil se stigning i udviklingen i frisørbranchen.