Modesko behøver ikke give teenagere ømme fødder

Modesko behøver ikke give teenagere ømme fødder

Artiklen indeholder reklamelinks

Modesko behøver ikke give teenagere ømme fødderDet er ikke altid de unge fødders behov, der tilgodeses, når de køber nye sko. Snarere er det den aktuelle skomode eller gode tilbud, der lokker teenagerne i butikkerne og på internettet. Resultatet kan være ømme fødder eller ben efter mange timers brug, fordi skoene simpelthen ikke passer til fødderne eller bare er af for ringe kvalitet .

Teenagere med egen mening og vilje

Hvad gør man som forælder, hvis teenageren har fået ondt i fødder eller knæ, men bare VIL  gå i deres flade smarte sko som fx Converse, Lee Cooper eller lignende?

Fysioterapeut, Karsten Høgh møder hver uge idrætsfolk og teenagere med smerter i fødder eller knæ. De går ofte i fodtøj uden hensigtsmæssig støtte. Derfor vrides foden, anklen eller knæet en smule for hvert eneste skridt, hvilket til sidst resulterer i ubehag, træthed eller smerter.

Mange teenagere er en hel del opmærksomme på deres sportssko, som ofte skal være producenternes topmodeller. I mange tilfælde tænker de unge ikke på, at deres hverdagsfodtøj betyder rigtigt meget for belastningerne i fødder og knæ over tid, og i særdeleshed mens de vokser kraftigt og dyrker meget sport .

Det er muligvis ved at være mere brugt for mange med indlægsåler i fodtøjet for øget komfort og støtte. Problemet er blot, at der ofte blandt de fladere modesko ikke er plads til de almindeligste indlæg.

Nyt indlæg kan redde ømme fødder i modesko

Nu er der kommet en nyudviklet ultratynd indlægssål på markedet, som passer i stort set alle sko. Indlægget hedder Ergopad Weightflex, der er så fleksibelt, at de kan benyttes i såvel de flade sko som de højhælede. Det lægges blot direkte i de forskellige sko, der benyttes til hverdag og fest.

Ergopad weightflex kan købes hos Fysio-shop.dk, hvor fysioterapeut, Karsten Høgh oplever teenagernes store tilfredshed over at kunne beholde deres modesko og samtidig behandle deres ømme fødder og knæ effektivt.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Clear Sky
11
12º - 5º
68%
10.71 km/h
8.13
4.7
man
9.54
4.05
tirs
9.01
2.54
ons