PurePharma til Puori

Populært kosttilskud har skiftet navn fra PurePharma til Puori

Artiklen indeholder reklamelinks

PurePharma til Puori

Kosttilskud er populære i Danmark, og en af de virksomheder, der har haft succes med at sælge kosttilskud til danskerne er virksomheden PurePharma. Faktisk solgte de så godt, at de udvidede ud over landegrænserne, men her stødte virksomheden på et problem.

I USA, hvor halvdelen af virksomhedens omsætning på omkring 50 millioner kroner ligger, snakker man engelsk, og ’Pharma’-delen af navnet affødte et spørgsmål, som stifterne tit stødte på.

”Hvilken slags medicin laver I?” Det engelske ’pharmaseuticals’ har nemlig stærke forbindelser til medicinalindustrien, der også kaldes ’Big Pharma’ i negative kontekster.

Derfor skiftede PurePharma navn og hedder i dag Puori.

”PurePharma er ikke medicin – det er faktisk den anden vej”

I en video på virksomhedens hjemmeside fortæller de to stiftere, Oliver Amdrup og Julius Heslet, hvorfor det nye navn passer bedre til virksomheden.

Her lyder det, at når folk fra Puori mødte folk, som spurgte ind til, hvilke medicinalprodukter, de lavede, blev de nødt til at fortælle, at det faktisk er den anden vej.

Hvor medicin forsøger at behandle noget, som er gået skævt inde i kroppen på den ene eller den anden måde, prøver Puori at forebygge gennem sunde kosttilskud.

Derfor mente virksomheden, at PurePharma skulle skiftes ud med Puori.

I første omgang kom virksomheden til at hedde PurePharma, fordi de producerede fiskeolie i farmaceutisk kvalitet, som de selv kalder det. Det er derfra, ’Pharma’-delen i PurePharma kommer fra.

Den rene oprindelse blev til Puori

Kosttilskud

Puori har – ligesom da de hed PurePharma – fokus på at lave enkle produkter uden unødvendige tilsætningsstoffer. Sådan har det været, siden de to stiftere fik ideen til virksomheden, fordi de ikke kunne finde et tilfredsstillende produkt.

Den tanke blev til det nye navn – Puori. Puori er nemlig en sammentrækning af de første dele af ordene ’pure origin’.

Tanken om det rene produkt var grundlaget for virksomheden, og derfor blev det også til navnet, som skulle smide nogle af associationerne til medicinalindustrien.

PurePharma til Puori – ny indpakning sammen med navnet

Sammen med det nye navn er der også kommet en ny indpakning, og derfor kan det være svært at finde de gamle emballager i de butikker, man plejer at købe produkterne. De ser nemlig anderledes ud.

Det er en helt normal procedure, når man skifter navn som fra PurePharma til Puori, men det kan gøre det udfordrende for kunderne.

Puori kan dog stadig købes flere steder i landet og online.

Produktserien har udviklet sig

Som nævnt tidligere startede det med fiskeolie af høj renhed. De to stiftere, der i øvrigt også dyrker crossfit, kunne ikke finde et produkt, som var rent nok, og derfor besluttede dig sig for at lave deres egen version.

Siden da har produktporteføljen dog taget fart, og i dag tæller den en række produkter, som bliver solgt både i Danmark og i USA.

Der er de traditionelle kosttilskud som fiskeolie og forskellige vitamintilskud, men der er også produkter, som oftest forbindes med fysisk træning. Det er produkter som proteinpulver og endda en drikkedunk med blander til proteinpulveret.

Puori har altså udvidet sortimentet fra den spæde start, og en del af markedsføringen retter sig også mod de, der er interesserede i træning og crossfit – eksempelvis Puoris side på Facebook, der ofte involverer disse emner.