Stegte kyllinger – et fedtfattigt alternativ, også som take away

Artiklen indeholder reklamelinks

KyllingerEngang imellem skal aftensmaden eller frokosten på jobbet bare være nemt, men samtidig også sundt. Prøv stegte kyllinger som take away. Det er fedtfattigt og dine kolleger eller din familie vil elske det.

Det er meget populært at lave god og sund mad fra bunden af. Ikke en dag går der, uden at vi kan se mindst 3-4 madprogrammer i fjernsynet. ”GodmorgenTv” har det også som et fast indslag, at der altid er en kok, som tilbereder et eller andet lækkert til værterne, og som en inspiration til os seer, som kan prøves af derhjemme.

Er man typen, som gerne vil lave sund mad til sin familie, men som efterhånden er kørt lidt fast i de samme 5 retter, så er der også hjælp at hente. Rigtig mange firmaer har set fisdusen i at tilbyde en samlet ”madpakke”, til de travle børnefamilier. Det er ret simpelt. En gang om måneden eller om ugen, alt efter hvilket firma man køber hos, går man på nettet og bestiller en indkøbskasse. Denne kasse indeholder opskrifter og mad, til familiens aftensmad de næste 14 dage eller uge. I kassen er der alt hvad man skal bruge, så man hurtigt og nemt kan lave en lækker og sund aftensmad på ca. 30 minutter.

Spar tid og handel online

Har man ikke brug for så meget inspiration, men derimod mere brug for tid, så kan man også vælge at handle ind over nettet, og få sine varer leveret direkte til døren. Store supermarkeder, grønthandlere og dagligvarekæder tilbyder i større grad muligheden for, at man kan bestille sine varer hjemmefra via internettet. Så kan man gøre sine indkøb når det passer bedst f.eks. en søndag aften når børnene sover, og man netop har tiden til det. Dagen efter får man sine indkøbsvarer leveret direkte til døren. På den måde undgår mange familier de dyre, og ofte impulsive indkøb.

Det er nemt og sparer mange familier for en masse tid, når de bestiller varer og opskrifter på nettet. Men det er også en måde hvorpå familierne sparer penge, da de ikke i samme grad får købt altmulig med hjem, som de egentlig ikke havde brug for.

Indkøbskasser ala frugtordning?

Ideen med indkøbskassen, hvor kassen indeholder mad og tilhørende opskrifter, hjælper også familierne med at undgå madspild. Utrolige mængder mad bliver hvert år smidt ud, netop fordi mange familier ikke formår at bruge deres rester, eller udnytte råvarerne og ingredienserne til flere forskellige retter. Så udover at spare tid og penge i dagligdagen, så hjælper madkasserne også familierne, og derved resten af samfundet, med at undgå den dyre madspild.

Rigtig mange dagligvarekæder udarbejder madplaner, som ligeledes kan findes på nettet, som en del af deres daglige tilbud.

Har man ikke lyst til at hoppe med på ideen om madplaner og indkøb over nettet, så findes der mange sunde og fedtfattige former for take away. Her kan du også sikre dig, at din familie får sund og dejlig mad, uden at du selv skal have gang i gryderne derhjemme. Stegte kyllinger er altid populært blandt de fedtforskrækkede og hos børnene, og blot fordi du ikke har lyst til at stå i et køkken og lave mad, så behøver det jo ikke betyde, at dine børn ikke får sund mad. Take away kylling kan du nemt og hurtigt købe med hjem. Du kan på nettet finde en del fedtfattig take away såsom f.eks. sushi og stegte kyllinger.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Moderate Rain
19
21º - 13º
89%
2.46 km/h
20.39
12.27
tirs
20.86
12.3
ons
20.89
11.44
tors