Opmagasineringsbranchen vokser

Storbyborgere hjælper opmagasineringsbranchen på vej

Artiklen indeholder reklamelinks

Opmagasineringsbranchen vokser

Krisen var hård for mange brancher, og resulterede i, at mange danske virksomheder måtte dreje nøglen. Heldigvis er den danske økonomi igen på rette spor, og danskerne sætter gang i systemet ved at bruge mere og investere mere.

Vores samfund har udviklet sig til et forbrugssamfund, hvor det at tilfredsstille vores materialistiske behov i høj grad prioriteres af en lang række danskere. Det er igen blevet normalt og naturligt for os at investere i luksusvarer, designermøbler og sommerhus – hvilket alt sammen er med til at booste den danske økonomi.

Der er naturligvis mange brancher, der nyder godt af danskernes forbrugsfest. En af dem er opmagasineringsbranchen, som lever af at leje depotrum ud til danskerne. Det er dog ikke kun vores tendens til at forbruge mere, der er med til at booste omsætningen i netop opmagasineringsbranchen. Der er faktisk flere årsager til, at særligt denne form for virksomhed oplever fremgang og vækst.

Vi bor mindre

Vi har mindre plads i vores hjem

Der er nemlig også en anden tendens, som er med til at gøre leje af depotrum til en meget attraktiv service blandt os danskere. Urbaniseringen er på sit højeste, og selvom vi ser eksempler på, at unge mennesker river teltpælene op i Odense, København og Aarhus, ja så er det altså blot en niche.

Gigatrenden er nemlig det modsatte. Vi flytter fra Udkantsdanmark til i og omkring de store byer. Her er huspriserne større og kvadratmeterne mindre, men det tiltaler os som aldrig før. Det er nemlig der, vi ser vores karrieremuligheder, hvilket er vigtigt for os.

Når vi flytter til mindre kvadratmeter, og samtidig køber mere og mere uden at skille os af med det gamle, så kommer vi til et punkt, hvor der er mangel på plads. Derfor bruger rigtig mange borgere i de større byer som København, Aarhus og Odense et lejet depotrum til deres indbo.

Leje af depotrum på en ny måde

Førhen lejede vi et depotrum, hvis vi stod midt i en flytning, og havde et overlap. Vi brugte det også, hvis vi var ved at bygge om. I dag bruger vi vores lejede depotrum på en ny måde. Det fungerer nemlig som et fast opmagasineringsrum, som vi lejer på permanent basis.

Det er nemlig ikke alle, der har muligheden for at have alt deres indbo stående, hvor de bor. Depotrummet bliver dermed nødvendigt for at have plads til det hele, og vi betaler gerne penge for at have et sådan depotrum tæt på hjemmet.

Prisen på depotrum i Odense er ofte lidt dyrere, end hvad der er tilfældet, hvis man søger ned på eksempelvis Vestfyn. Selvom man bor i de større byer, og har brug for mere plads, søger mange altså lidt uden for byen for at leje et depotrum til en mere fordelagtig pris.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Few Clouds
2
7º - -1º
93%
1.87 km/h
6.84
1.69
man
9.3
0.56
tirs
9.65
2.15
ons