Synlighed på nettet giver bedre bundlinje

Artiklen indeholder reklamelinks

Er du virksomhedsejer, har du højst sandsynlig stiftet bekendtskab med emnet online synlighed og søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. Men langt fra alle er bevidste om, hvor effektivt og billigt et marketingsredskab online synlighed og – i særdeleshed – SEO er.
Den rette synlighed på internettet har en enorm effekt på virksomhedens indtjening. Virksomheder der nedprioriterer arbejdet med online synlighed og SEO, eller ikke udfører det korrekt, går altså glip af en betydelig potentiel indtjening og risikerer, på sigt, at blive udkonkurreret.

SEO = bedre indtjening

Din virksomheds online synlighed er i dag ekstremt vigtig i forhold til kundetilstrømning og dermed indtjening. Med online synlighed menes ikke kun online reklamer, men faktisk i langt højere grad virksomhedens placering blandt de organiske søgeresultater.
I dag finder kunderne oftest frem til virksomhederne via søgning på internettet. De indtaster branche- eller produkt-relaterede søgeord og udvælger så ud fra søgeresultaterne den forhandler, de ønsker.
Moderne kunder vil helst skulle bruge tid og energi på at vælge forhandler – det skal gå let og hurtigt. Derfor bruger langt de fleste forbrugere kun tid på de søgeresultater, der vises på den første eller anden side. For din virksomhed gælder det derfor om, ved søgninger på de mest benyttede søgeord, at være synlig – helst på side 1. Er det tilfældet, vil du opleve en stor tilstrømning af nye kunder og en markant øget indtjening. SEO er derfor ekstremt vigtig for din virksomhed.

Virksomheder øger deres indtjening via SEO

Flere og flere virksomheder finder ud af, hvor meget SEO betyder for indtjeningen. Korrekt SEO-arbejde, forbedrer din virksomheds online synlighed hurtigt, og indtjeningen øges tydeligt i takt med forbedringen af synligheden.
De mange nye besøgende på hjemmesiden, betyder øget salg. Og er kunderne tilfredse, vil de ofte give tilkendegive dette via for eksempel Facebook Likes. Gode anmeldelser og Likes på internettet medfører en endnu bedre online synlighed og et endnu bedre brand. Og det kan være med til at kickstarte en selvforstærkende positiv spiral med løbende forbedring af indtjeningen.
Samtidigt er en målrettet indsats indenfor online synlighed, og især SEO, en af de billigste redskaber inden for marketing. Så udover en markant forbedret indtjening, kan du glæde dig over betydeligt lavere marketingsomkostninger end ved andre typer markedsføring.

SEO-arbejde skal udføres af en ekspert

Når din virksomhed giver sig i kast med at forbedre sin online synlighed, er det, især når det gælder SEO, vigtig at arbejdet udføres af en ekspert inden for området.
Placeres internetreklamer på de forkerte sider, kan de miste deres effekt, og dermed er investeringen spildt.
Området SEO udvikler sig hele tiden og det er derfor vigtigt hele tiden at være opdateret. Udføres SEO forkert, kan det faktisk resultere i en endnu dårligere placering blandt søgeresultaterne. Din virksomheds online synlighed, vil dermed forringes markant – hvilket betyder et voldsomt fald i indtjeningen. Af den årsag, er det vigtigt at benytte en professionel SEO-ekspert i forbindelse med arbejdet med din virksomheds online synlighed.

Specialist inden for online synlighed og SEO

Ønsker du at forbedre din virksomheds online synlighed med maksimum effekt, kan det være en rigtig god ide at kontakte et firma som eksempelvis onlinesynlighed.dk. Onlinesynlighed.dk er specialiseret inden for SEO og online markedsføring og har hjulpet utallige danske virksomheder til at få synlighed på nettet og dermed en markant bedre indtjening.
Kontakt SEO eksperterne for rådgivning vedrørende SEO og synlighed på internettet – og få et uforpligtende tilbud på forbedring af din virksomheds online synlighed og indtjening.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Few Clouds
-1
88%
4.1 km/h
0.66
-1.04
fre
0.29
-5.9
lør
-2.03
-7.56
søn