Virksomheder og private søger solid skatterådgivning hos de statsautoriserede revisorer

Artiklen indeholder reklamelinks

For mange mennesker er skat noget, som ligger fjernt fra en, men stadig rigtig tæt på. Lovgivningen omkring Skat og forståelsen af, hvordan det virker, ligger fjernt. Og så alligevel ikke.. Skat er alligevel meget tæt på, da det er noget som vi alle betaler.

Der findes mange regler indenfor skat, og det er netop det, som gør det lidt kompliceret at forstå – men hos de statsautoriserede revisorer har de sat sig rigtig godt ind i emnet, og følger regelmæssigt op på de mange nye tiltag der kommer indenfor skatteområdet. Skattelovgivningen ændres i mere eller mindre grad hele tiden, og det betyder, at der hele tiden er nye regler der skal overvejes og benyttes, mens der er regler der udgår.

De statsautoriserede revisorer kigger på både de regler som træder i kraft, men også de regler som udgår. Derfor kan du få den bedste service indenfor skatterådgivning hos netop de autoriserede.

Her har man virkeligt fundet ud af hvordan du som privatperson og som virksomhed kan få den mest optimale skattemæssige position.

Der findes forskellige gruppe af revisorer. Da titlen revisor ikke er beskyttet, som eksempelvis titlen ejendomsmægler, kan alle reelt kalde sig revisor. For mange er revisor og bogholder to ord for det samme. Revisoren er den, som tager sig af bogføringen og måske endda også af regnskabet, hvis du har en virksomhed.

Der findes også registrerede revisorer og statsautoriserede revisorer. Det er blandt andet reguleret af Revisorloven.  Ønsker du en solid rådgivning om skatteforhold, ejerskifte og selskabsdannelse vil de statsautoriserede revisorer oftest kunne hjælpe dig med den mest solide rådgivning.

Af statsautoriserede revisorer kender de fleste KPMG, Beierholm og Kvist & Jensen A/S.

Hvor meget betaler du i skat?

Med solid skatterådgivning kan du helt konkret se hvor meget du betaler i skat, og det betyder, at du kan finde ud af, om der findes regler, der gør, at du kan slippe med mindre i skat.

Reglerne giver nemlig mulighed for fradrag, så din skattepligtige indkomst kan nedsættes – og der er desværre alt for mange virksomheder, men også privatpersoner, som ikke kender til disse fradrag. De ender med at betale for meget i skat uden at være klar over det.

Hos de statsautoriserede revisorer har man øje for alle detaljer, og det betyder, at der hurtigt kan skabes et overblik over dine skatteforhold. Betaler du mere i skat, end du egentlig burde? Hvis der er noget i dine skatteforhold, som ikke stemmer overens med reglerne, kan du med revisorernes skatterådgivning finde ud af hvilke tiltag der skal tages for at rette op på det.

I sidste ende handler det om dig og din virksomhed.

Få optimal skatterådgivning til virksomheder

Optimal er et ord, som er meget vigtigt i denne sammenhæng. For optimal skatterådgivning giver de bedste skatteforhold, og det giver din virksomhed merværdi – men det giver også dig merværdi som privatperson. Derfor kan det altid anbefales at du får skatterådgivning.