xerox opgraderer igen

Xerox opgraderer populære MFP’ere til nye, stærke versioner

Artiklen indeholder reklamelinks

xerox opgraderer igen

Selvom printeren bare er en stationær bestanddel af virksomheden, som bare skal virke, når vi har brug for den, betyder det alligevel meget, at den kan det, den skal, når det nu skal være. Generelt kan vi godt lide at have ordentligt kram på arbejdspladsen – det er med til at gøre stemningen god blandt medarbejderne. At bakse med teknik, der er meget lidt samarbejdsvilligt, er kilde til stor frustration.

På mange arbejdspladser står der tilforladelige multifunktionsprintere. Men skal virksomheden ud og investere i en ny printer, er den nye i-serie af Xerox multifunktionsprintere sandsynligvis et godt valg. De er nemlig fyldt med lækre funktioner og har et godt interface, som er brugervenligt.

Det kan de nye printere

Selvom navnet multifunktionsprinter på forhånd afslører, at der er tale om en maskine, der har mange funktioner, forstår Xerox at tage dette til nye højder med deres seneste i-serie. Men hvad er det så, de nye Xerox printere kan?

  • 100 % klar til cloud og mobil
  • Parring via QR koder
  • Bedre sikkerhed
  • Løbende opdatering

Disse er blandt de nye funktionaliteter og udvidelser, som Xerox har introduceret.

At printerne først og fremmest er totalt klar til cloud og mobil indebærer blandt andet, at der ved hjælp af den smarte Xerox software er en række apps tilgængligt direkte på printerens interface. Det blandt andet funktionaliteter som ”scan til Dropbox”, der er ekstremt smart. Med den funktion kan du scanne et dokument, som bliver lagt direkte i din Dropbox.

Tidligere har du skullet scanne, omdøbe og manuelt flytte filen til den rette mappe. På denne måde, og ikke blot med Scan til Dropbox-funktionen, bliver medarbejdernes arbejdsgange forbedret og effektiviseret.

Desuden er sikkerheden omkring printerne forbedret. Det vil sige, at alle filer, der bliver sendt til og fra printeren bliver krypteret og efterfølgende slettet fra systemet. På den måde er der ikke den samme usikkerhed omkring netværksprinteren, hvilket ellers er aktuelt nok, taget i betragtning de mange trusler fra ransomware.

unik printer appMan kan desuden printe fra mobile enheder uden at bøvle med at få alle enheder på samme netværk, før det virker. Det kan lade sig gøre, fordi printeren har en unik QR-kode, som telefonen kan scanne og bruge til at blive parret med printeren. På den måde er man også sikret, at det kun er folk, der er fysisk i nærheden af printeren, der kan komme til at bruge den.

Få mere ud af din printer med autoriseret service

Selvom Xerox’ nyeste multifunktionsprintere er enormt smarte, går noget af det smarte af dem, når man skal rode med tællertal og udskiftning af tonere. Ved at indgå en serviceaftale med en Xerox Partner kan virksomheden i stedet få autoriseret service til printeren.

At servicen er autoriseret har den fordel, at det kun er autoriserede servicepartnere, der kun udnytte ConnectKey-softwaren optimalt. I gennem denne software kan servicepartneren følge med i alt omkring printeren på fjernsupport. Servicepartneren kan tilmed i nogle tilfælde se, hvilken del af printeren, problemet er opstået ved, når den slags sker. Desuden sørger de for automatisk levering af nye tonere til printeren, hvilket kan lade sig gøre også pga. ConnectKey-softwaren, som kun en Xerox Autoriseret Service Partner har adgang til.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
2
3º - 1º
90%
7.61 km/h
3.75
1.76
lør
3.99
3.36
søn
3.37
2
man