Firmaarrangement

6 gode aktiviteter til firmaarrangementer i efteråret

Artiklen indeholder reklamelinks

Mangler du inspiration til efterårets firmaarrangement? Vi har samlet 6 gode aktiviteter, der er perfekte til firmaarrangementer i efteråret.

Mange virksomheder vælger jævnligt at holde firmaarrangementer, firmaevents og teambuilding for medarbejderne med henblik på at styrke fællesskabet og kollegaskabet. Firmaarrangementer er desuden en god idé for at øge motivationen hos medarbejderne i hverdagen.

Skal du arrangere et firmaevent eller firmaarrangement for medarbejderne i efteråret, skal du dog muligvis tænke lidt ud af boksen, da der ikke er helt de samme muligheder, som hvis firmaarrangementet blev holdt i forårs- eller sommermånederne.

Der findes dog mange spændende, sjove og hyggelige aktiviteter I kan lave sammen – også om efteråret. Leder du efter nogle gode aktiviteter til jeres firmaarrangement, kan du finde inspiration herunder. Her har vi nemlig samlet en liste over idéer til firmaarrangementer, som egner sig perfekt til efteråret.

Styrk samarbejdet i et escape room

Skal du afholde et firmaarrangement, men ønsker at få en smule teambuilding ind over, kan en tur i et escape room måske være en mulighed. Escape rooms er blevet meget populære – også i forbindelse med firmaarrangementer.

Det skyldes sandsynligvis, at denne type aktivitet giver medarbejderne mulighed for at samarbejde, være kreative og løsningsorienterede, hvilket er kompetencer, som også er nødvendige på en arbejdsplads. Samtidig er det underholdende og spændende, hvilket gør det til en sjov aktivitet. Er I mange medarbejdere, kan I dele jer op i to eller tre hold og se, hvem der kan løse gåderne og komme ud hurtigst.

Lav lækker mad på madlavningskursus

Vil du udfordre medarbejderne og samtidig lave en masse lækker mad, kan et madlavningskursus måske være en mulighed. Her får I både mulighed for at samarbejde på kryds og tværs om at lave udsøgte retter, samtidig med at I efterfølgende kan spise al den lækre mad, som I har lavet sammen.

Uanset om I er erfarne i et køkken eller knapt kan finde ud af at koge et æg, er der rig mulighed for at konkurrere og samtidig lære en masse om mad og madlavning.

Få en unik smagsoplevelse

En aktivitet som også fungerer rigtig godt til firmaarrangementer, og som samtidig kan afholdes om efteråret, er smagninger. Tag på en vinsmagning, ølsmagning eller måske en ginsmagning og smag på et udvalg af lækre gin.

En vin-, øl- eller ginsmagning kan være med til at styrke det sociale og skabe en mere uformel stemning blandt medarbejderne. Derudover kan medarbejderne få mulighed for at få en unik og skøn smagsoplevelse, imens de hygger sig sammen.

Dress up til gallamiddag

Vil du gerne gøre dette firmaarrangement til et festligt og spektakulært et af slagsen, kan det være en mulighed med en gallamiddag. Bestil musik og en lækker middag udefra og pynt op i et af de større mødelokaler eller lej et forsamlingshus, alt efter hvordan jeres budget er.

Sørg for at give alle medarbejderne en dress code, så de møder op i deres fineste og stiveste puds og nyd en fabelagtig aften. Vælg eventuelt at invitere medarbejdernes bedre halvdele med, så det bliver en stor, festlig lejlighed med masser af mennesker.

Vær med til fart over feltet med gokart

Om efteråret er det typisk køligt og regnfuldt, og det er derfor ikke oplagt vejr til at være udenfor for at køre ATV og lignende. I stedet kan I vælge at køre gokart som en del af jeres firmaarrangement. Gokart giver masser af adrenalin i blodet og spænding i kroppen, og kan være en god aktivitet, hvis I elsker fart over feltet.

At køre gokart er desuden rigtig sjovt, og giver medarbejderne mulighed for at konkurrere med hinanden om, hvem der kommer først i mål.

Vær aktive med Bumper fodbold

Skal firmaarrangementet indeholde aktiviteter, der både er sjove, og som giver mulighed for fysisk udfoldelse, kan Bumper fodbold være en mulighed. Ligesom ved almindelig fodbold er I inddelt i to hold, som skal spille mod hinanden om at få fodbolden i mål. I modsætning til almindelig fodbold, spiller I dog, mens I har kroppen inde i nogle store, gennemsigtige badebolde.

Bumper fodbold foregår indenfor på kunstgræs, og er både sjovt, actionpræget og underholdende. Det er derfor en rigtig god aktivitet til firmaarrangementer.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Moderate Rain
19
21º - 13º
89%
2.46 km/h
20.39
12.27
tirs
20.86
12.3
ons
20.89
11.44
tors