Grøn energi giver dig flere penge mellem hænderne

Grøn tankegang giver dig flere penge

Artiklen indeholder reklamelinks

Grøn energi giver dig flere penge mellem hænderne

En af de største poster på budgettet er ofte varmeregningen. En regning der skal betales ligesom alle andre regninger, men det er også en regning vi har svært ved gøre mindre. Synes du selv, at din varmeregning er for høj?

Ligger man det samlede energiforbrug sammen pr. husstand og regner gennemsnittet ud, af den brugte energi til varmeregningen får man ca. 40 %. Det er et meget stort tal i forhold til det øvrige brug af energi. Derfor er der opfundet andre og billigere metoder, at opvarme hus og brugsvandet på.

Vælger du en ny måde at opvarme hus og brugsvandet på, vil du ikke kun gøre dig selv og din egen pengepung en tjeneste. Du vil også bidrage til et bedre miljø – med mindre CO2 udslip.

Vi kalder det grøn energi – det er miljøvenligt og meget billigere i den sidste og lange ende.

VarmepumpeEnergi og varme

Vi snakker rigtig meget om grøn energi, som skal sikre os en bedre fremtid. Det betyder, at vi går meget mere op i, hvordan og hvor meget energi der bruges i de forskellige lande, i virksomheder og i de private hjem.

Vi skal lære at grøn energi ikke kun er til forbedring af miljøet i verden, men at en grønnere energi også kan gavne din egen økonomi. Hver enkel hustand kan spare mange penge, ved at investere i nye og miljøvenlige energiprodukter.

For grøn energi kan købes og bruges på mange forskellige måder. Du kender sikkert til solceller og vindenergi, men hvad med varmepumper og jordvarme? De sidst nævnte energikilder er blevet meget populære, fordi investeringen ikke er ligeså stor som ved køb af vindmøller og solceller.

Det er dyrt at blive grøn, men på længere sigt vil det gavne dig selv om din økonomi. Det nye energikilder vil reducere din varmeregning, og her er investeringen hurtigt tjent hjem.

Er dit hus energivenlig?

Er dit hus energivenligtDet er altså en rigtig god idé, at investere i mere grøn og ren energi – men det er også vigtigt, at du får så meget varme og energi ud af produktionen som muligt. Det er selvfølgelig ikke kun gældende ved den miljøvenlige og grønne energi, men også hvis du har fjernvarme og standart el.

Mange er slet ikke klar over, hvorfor deres varmeregning er så dyr – måske din varme og el går til spilde? Det kan være pga. en dårlig isolation i huset. Radiatorerne bliver skruet mere og mere op i den kolde tid, men hvor bliver varmen af? Den siver ud, fordi husets isolering er for ringe.

Der er ingen der vil gå rundt der hjemme og fryse, så det er klart at radiatorerne bliver skruet op. Hvis du i stedet for at skrue op for varmen, får isoleret dit hus bedre – det er en investering, men på sigt vil du have tjent det hjem på din – nu lavere varmeregning.

Har du kælder og loft, så husk at det er her isoleringen gavner. 1/3 af varmen siver ud gennem loft og kælder, og derved skal der produceres mere varme. Mere varme giver mere CO2, som er med til at ødelægge vores miljø.

Sørger du i stedet for at få isoleret huset ordenligt, vil det hjælpe vores belastede miljø, men også give dig en kæmpe besparelse på varmeregningen.

God investering, som betaler sig selv hjem.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Few Clouds
2
7º - -1º
93%
1.87 km/h
6.84
1.69
man
9.3
0.56
tirs
9.65
2.15
ons